Enkel og rimelig montering uten stikkontakt eller ledning

Enkel og rimelig montering uten stikkontakt eller ledning

Man kan selv installere lampene fra Solarlys uten å ha en autorisert installatør eller elektriker siden lampene benytter energi fra en et solcellepanel. Man kan enkelt kan velge plassering ut i fra behov uten hensyn til om det finnes tilgjengelig strøm. Innfestningen er meget fleksibel og lampene kan monteres på eksisterende stolper eller på husvegg eller man kan kjøpe nye stolper som er tilpasset lampene fra Solarlys. Til alle lampene medfølger det skruer og verktøy for enkel montering.

Det er viktig å ta hensyn til gode sol eller lysforhold som gir så optimal lading for solcellen som mulig. Lampen må ha solpanelet plassert slik at solen får mest mulig direkte stråling og man bør ta hensyn til at solen har en lavere posisjon på høst og vinter enn vår og sommer.

Ved valg av flere lamper fra Solarlys som skal lyse opp et større område er det viktig å planlegge høyden på lampene og avstand mellom lampene. For at hele ønsket område skal få et så jevnt fordelt lys som mulig, se anbefalt høyde og avstand i produktinformasjonen som følger med.