Hva er solcellelys

Miljøvennlige og vedlikeholdsfri solenergilamper med det siste innenfor sol- og batteriteknologi samt LED teknologi med lysstyrke fra 5W til 80W som gir fra 550 lumen til 8000 lumen som dekker de fleste behov.

Solcellelys gir et meget godt utelys som man raskt og enkelt kan montere selv. Solcellelys trenger kun tilgang til sollys som er en gratis miljøvennlig energikilde. Bruksområdene er mange og lampene kan om ønskelig lett flyttes til andre områder siden det ikke er krever strømledninger. Eneste kravet fra en lampe levert fra Solarlys er gode solforhold. Monteres i fra ca. 3 til 6m høyde over bakken avhengig av effekt.

Solpanelet er av høy kvalitet, monokrystallinsk solpanel, produsert av Bosch i Tyskland. Batteriene er også av høy kvalitet med den nyeste teknologien(Lithium) med lang levetid og høy kapasitet.

Lampene er i solid utførelse i aluminium som gjør at lampen har lang levetid i tøffe utendørs forhold.

Alle lampene har innebygget lys og bevegelsessensor.

  • Ingen driftsutgifter
  • Lang levetid med ledlys
  • Lav investering
  • Enkel montering
  • Kraftig og godt lys
  • Ikke behov for tilgang til 220volt strøm

Svært god batterikapasitet

Lampene inneholder moderne Lithium batterier som effektivt lades opp av solcellepanel. Batteriene har stor kapasitet og sørger for at lampene produserer lys i mange netter uten at det er sterkt direkte sollys. Batteriene er tilpasset hver enkelt lampe i forhold til hvilket forbruk de har. Batteriene lades opp fra null til 100% ved direkte sollys i ca 6 til 7 timer.

Den gode batterikapasiteten gjør at lampene lyser i mange netter uten direkte sollys. De er testet og lampene lyser i 6 hele netter uten lading.

Lys og bevegelsessensor

Alle lampene har innebygget lys og bevegelsessensor for å sørge for en best mulig utnyttelse av lengden batteriene produserer strøm til ledlampen. Lampen tennes automatisk ved solnedgang og slukker ved soloppgang og lyser konstant i denne perioden med 30% effekt. Bevegelsessensoren gjør at lyseffekten øker til 100% når sensoren oppdager bevegelse innenfor 5 – 15m avhengig av størrelse på lampa. Oppdager sensoren bevegelse, økes effekten til 100% som vil vare i 30 sekunder etter bevegelsen er borte. Dette gjør at batteriet ikke utlades raskt, og kan gi lys over lang tid uten at batteriet lades 100%. Selv på 30% lyseffekt oppleves lyseffekten mer enn tilfredsstillende.